HTML

Nyünyüs kalandjai

Utazásaimról...de inkább olvass bele

Friss topikok

  • Nyünyüs: Kedves Japmas! Igazán köszönöm :) Igen, sajnos manapság egyre több a gond velük...de hál'Isten ed... (2008.06.08. 17:19)
  • Raszputyin: III. kerületi tapasztalatok az új paraméterkönyvről: 4evesterv.blog.hu/2008/02/27/az_inkompetens_... (2008.02.28. 01:17) Az utazóközönség és egyéb állatfajták

Linkblog

2008.02.03. 18:34 Nyünyüs

Miért pont Nyünyüs?

Annyira nem illik rám, hogy szinte rám van szabva ez a becéző… Egy csomó ’ny’ betüs dolog igaz rám. Lehet nyúzni, sokat nyüglődök, nem vagyok nyálas (max. priviben), nem nyafogok, nyanya sose leszek, nyekeregni szoktam… Nyaranta jól érzem magam. Ha kiakadok a radikális énemhez nyúlok.

Nem utolsó sorban egy n(y)agyszerű barátnőm (ny)aggatta rám…

 

Na és mik azok a kalandok?

Elhatároztam! Blogot írok.

Utazásaim történetét fogom megosztani azokkal, akik erre fogékonyak. Aki itt bármilyen egzotikus, tán erotikus, vagy valami törvényellenes dologra gondol, azt ki kell ábrándítanom. A BKV-s és egyéb sokemberes utazásaim emlékhelye lesz ez az oldal.

Ez az oldal kérem szépen Önökről, Rólatok, Rólam fog szólni, és megannyi közös élményünkről, mely lehet jó, rossz de mindenképp a miénk…

Mi, akik a közös utazás élményével gazdagabban hajtjuk álomra fejünket nap mint nap, észre sem vesszük mennyi érdekes dolog zajlik körülöttünk, velünk.

 



2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://nyunyus.blog.hu/api/trackback/id/tr53323495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Japmas 2008.06.07. 23:08:39

Szia!
Gratulálok az oldaladhoz!
Sajna lassan bővülhet a BKV-s biztonsági "verőlegényekkel" is a repertoár, mert mint látható napjainkban egyre több rájuk a panasz.
SAJNA!!!
Pedig közös érdekünk lenne!
Ők biztosítanák a kellemesebb és biztonságosabb utazást számunkra, de Tőlük ki véd meg minket?
Üdv.:
Japmas

Nyünyüs 2008.06.08. 17:19:58

Kedves Japmas!
Igazán köszönöm :)

Igen, sajnos manapság egyre több a gond velük...de hál'Isten eddig nem volt szerencsém hozzájuk.
Ígérem ahogy testközelből találkozom velük megosztom veletek!

üdv és szép napot:
Nyünyüs
süti beállítások módosítása