HTML

Nyünyüs kalandjai

Utazásaimról...de inkább olvass bele

Friss topikok

  • Nyünyüs: Kedves Japmas! Igazán köszönöm :) Igen, sajnos manapság egyre több a gond velük...de hál'Isten ed... (2008.06.08. 17:19)
  • Raszputyin: III. kerületi tapasztalatok az új paraméterkönyvről: 4evesterv.blog.hu/2008/02/27/az_inkompetens_... (2008.02.28. 01:17) Az utazóközönség és egyéb állatfajták

Linkblog

2008.02.03. 19:16 Nyünyüs

Ülések

Végállomáson jobb esetben még hely is van. Ilyenkor jó, ha az ember meggondolja, hogy hova is ül.

Egyes ülésre (nem egybe olvasni!) ülni biztonságosabb, mint a többszemélyes helyek, de bebizonyítom, hogy ennek is van ám hátránya.

Például, az ’add át a helyed, csak mert’ beidegződéssel rendelkező emberek sűrűbben támadják meg az egyes ülésen tartózkodókat. 

Ha több üléses helyet választunk mégis, jobb, ha mérlegelünk egy pár dolgot:

Kívül ülni egy páros ülésnél szabadság érzetet biztosít, gyorsan tudunk menekülni, ha valami nem szimpatikus egyén kéredzkedik be mellénk. A hátul ütője meg pont az, hogy az emberek ki-be kéredzkednek, mert egyeseknek 2 megállót állva utazni maga a mission impossible. Nem beszélve arról a szituról, amikor az ember lánya nagy sporttáskával utazik, mellette egy jól karbantartott fiatalember, idős hölgy felszáll….a találós kérdés vége: na, vajon ki fog felállni átadni a helyét???

Tehát döntsünk a belső ülés mellett? Kiderül…

Előnye, hogy elbarikádozhatjuk magunkat táskánkkal, ez általában 1-2 megállóig sikeres projekt, ott már biztosan felszáll egy bátor ember, aki nem csak köhög az ember feje felett, meg sóhajtozik, hanem meg is kér, hogy vegyük má’ el azt a táskát. Belül jobb a kilátás, de a veszélyességi fok is magasabb…gondoljunk bele, ha valami nem kívánatos személy ül mellénk, a busz tele, hogy meneküljünk el???

Az állóhelyek a közlekedési járművökön külön postban fog szerepelni…

 

Folyt. Köv

Ui.: Tessék többet mosolyogni!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nyunyus.blog.hu/api/trackback/id/tr30323572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása